varizon.nl Raamdecoratie & Buitenzonwering

home horren plisséhordeur xl

Plisséhordeur XL

De Japanse vouwoplossing voor grote oppervlakken
De opvallendste eigenschap van de Plissé hordeur is dat het horgaas niet oprolt maar opvouwt. Ook bij de plissé hordeur XL is dat het geval. Door de grotere breedte is de plissé hordeur XL zeer geschikt voor grote oppervlakken zoals bijvoorbeeld schuifpuien en veranda-openingen. In geval van dubbele tuindeuren blijft een dubbele plissé hordeur de gebruiksvriendelijkste oplossing gezien het bedieningsgemak.
De belangrijkste uitbreiding is het tussenprofiel, dat er voor zorgt dat de geleider niet gaat doorhangen. De treklijst klapt niet uit zichzelf terug, maar blijft op elke gewenste stand staan. Dankzij de stabilisatiekoorden blijft de treklijst evenwijdig en is de hordeur ook door kinderen eenvoudig en veilig te bedienen. De Plisséhordeur kan eenvoudig in het kozijn worden geplaatst.
De cassette is snel uit te nemen voor reiniging of om op te bergen tijdens de wintermaanden. De Plissé hordeur BXL t/m HXL is 180 cm breed en IXL t/m VXL is 200 cm breed. Onderling koppelbaar en toepasbaar als dubbele plissé hordeur.

terug naar productoverzicht