Volg ons op TwitterKlik hier voor onze gegevens.

Onze behang collecties

Behang geeft de ruimte sfeer, door de juiste stijl te combineren met uw interieur ontstaat een verbluffend resultaat. In onze winkel aan 't Rond kunt u onze collecties, met prachtige dessins en kleuren, bekijken. wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Uiteraard kunt u onze behangboeken ook mee naar huis nemen om te kijken wat het beste bij uw interieur past.

Catalina Estrada behang Nieuw in onze collectie! Dit prachtige behang van Catalina Estrada door coordonne. Prachtige murals en behangranden, die onderling te combineren zijn.


Bestellen >
 
Vintage chic behang Nieuw in onze collectie! Superleuk behang voor bijvoorbeel de kinderkamer. Veel leuke en lieve dessins en leuke prints. Via onze website Art-XL.nl eenvoudig te bestellen.


Bestellen >
 
Origin behang Door de jaren heen heeft Origin® zich gevestigd als één van de leidende aanbieders op het gebied van hoogwaardige wandbekleding voor toepassingen in woon- en professionele omgevingen. De specifieke Origin® look, rijk en tegelijkertijd warm, is de basis van het succes van haar wandbekleding collecties.


Bestellen >
 
Room Seven behang Room Seven heeft de leukste dessins en kleuren voor bijvoorbeeld de kinderkamer. Vrolijke stippen, ruiten en


Bestellen >
 
Esprit Home Op zoek naar een leuk eigentijds behang? Dan is de Esprit Home collectie iets voor u. Vrolijke kleuren en levendige dessins voor een eigentijds interieur.


Lees meer >
 
AS Creations AS Creation heeft diverse collecties behang zoals; Designed bij Nature, No12, Boys & Girls.
In onze winkel kunt u de behang boeken bekijken maar u mag ze natuurlijk ook mee naar huis nemen om te bekijken wat het beste bij uw interieur past.